Înscrie proiectele și voluntarii la Gala Tineretului Sibian 2019!

stiri redactie

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu a dat startul la sesiunea de înscrieri pentru voluntari și proiecte de tineret din județul Sibiu. Decernarea premiilor din cadrul Galei Tineretului Sibian va avea loc în 3 decembrie, de la ora 17, la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG.

La fel ca și în anii trecuți, la final de an, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu organizează Gala Tineretului Sibian, în cadrul căreia vor fi decernate premii pentru organizațiile și persoanele active în domeniile tineret, voluntariat și sport în anul 2019, în județul Sibiu.
În domeniul tineretului, organizațiile pot trimite aplicații pentru categoriile de cel mai bun proiect de/pentru tineret, cea mai bună organizație de/pentru tineret, cel mai activ voluntar implicat în proiecte de/pentru tineret, cel mai activ coordonator de voluntari implicat în proiecte de/pentru tineret, cel mai bun proiect de/pentru tineret extrașcolar, cel mai bun proiect multinanual de/pentru tineret și cel mai bun proiect care pune în evidență cultura gastronomică, tradiții și obiceiuri.
Formularele trebuie completate și trimise până la data de 26 noiembrie, ora 24 și se găsesc pe pagina de facebook a instituției: www.facebook.com/djstsibiu (evenimentul dedicat Galei).
Totodată în domeniul Sportului îi veți cunoaște pe laureații anului 2019, care vor fi premiați în cadrul categoriilor sporturilor olimpice și neolimpice, inclusiv antrenorul anului în județul Sibiu.

“La final de an Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu dorește să mulțumească organizațiilor neguvernamentale și partenerilor instituționali, voluntarilor și sportivilor cu rezultate deosebite din județul Sibiu în cadrul unui eveniment festiv găzduit cu generozitate ca în fiecare an de către Teatrul pentru Copii și Tineret GONG” a declarat dna. Nicoleta David, directorul DJST Sibiu. 
În cadrul Galei Tineretului Sibian vor avea reprezentații cultural artistice Compania de Teatru BECOME, Casa de Cultură a Studenților Sibiu, Compania de Teatru Dans Microbis și Radu Nechifor@Magic Band.

Evenimentul este cofinanțat in cadrul programului național P2- Program de susţinere a acțiunilor de tineret al Ministerului Tineretului și Sportului precum și de Consiliul Județean Sibiu în cadrul Agendei Comunitare 2019 prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cindrelul-Junii Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Locuri de muncă vacante

La nivelul județului sibiu sunt disponibile 977 locuri de muncă vacante oferite de 88 angajatori. Din totalul locurilor de muncă, 55 se adresează persoanelor cu studii superioare (inginer electroenergetică, inginer electromecanic, inginer în industria alimentară, inginer instalații pentru constructii,  programator, medic stomatolog, pedagogetc.),  în timp ce 922 sunt pentru persoane […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro