Inima Dianei a incetat sa mai bata…

Hila Ovidiu

Este doliu si in familia tinerei imbolnavite in urma cu aproximativ 3 saptamani de meningita. Inima Dianei a incetat sa mai bata in cursul noptii dintre joi si vineri. Reprezentantii Spitalului Judetean spun ca ii vor face autopsie fetei.

Reprezentantii Spitalului Judetean au anuntat vineri ca, in cursul diminetii, la ora 02.50 inima fetei aflate in moarte cerebrala din cauza meningitei a incercat sa mai bata. Reamintim ca Diana, o tanara in varsta de 24 de ani, din Orlat, a ajuns la spital in 4 ianuarie in stare grava, cu suspiciune de meningita. Fata a fost internata imediat si i s-a administrat tratament puternic cu antibiotice insa organismul ei nu a cedat si, doua zile mai tarziu, a intrat in moarte cerebrala. De atunci si pana in cursul noptii dinspre joi spre vineri tanara a fost mentinuta in viata de aparate, timp in care i s-a si administrat tratamentul specific meningitei. Medicii au cerut ca tanara sa fie autopsiata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vaccinarea, singura metoda de protectie impotriva gripei!!!

Sibiul este codas la vaccinare impotriva gripei in comparatie cu alte judete unde stocul de imunizant a fost epuizat inca de saptamana trecuta. In judetul nostru mai sunt disponibile aproximativ 3 mii de dozede antigripal. Medicii spun ca in plina epidemie cum suntem acum vaccinarea e singura metoda sigura de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro