Infrangere zdrobitoare pentru Vointa

Hila Ovidiu

Meci dureros pentru CSU Vointa, chiar in seara de Pasti. Sibienii au pierdut la un scor zdrobitor in meciul disputat duminica seara in deplasare, cu gruparea din Giulesti, 3-0. Pentru sibieni aceasta partida era considerata ca si pierduta chiar inainte de a incepe.

CSU Vointa Sibiu a pierdut, in Seara de Pasti, partida jucata in deplasare, in compania formatiei Rapid Bucuresti, scor final 3-0 pentru giulesteni. Pentru rapid au marcat Surdu(6), Herea(60) din penalty si Deac(69). Singurele ocazii ale sibienilor au fost in prima parte a jocului. Insa nici balonul lovit cu capul in minutul 20 de Iulian Popa, aflat in careu, si nici sutul din opt metri al lui Postolache nu i-au pus mari probleme lui Danut Coman. De partea cealalta, rapidistii au controlat de la inceput la final jocul, insa nu au facut spectacol. De altfel, Rapid a inscris la fiecare din cele trei mari ocazii pe care le-a avut. Sibiul a pierdut la un scor rusinos in Giulesti, chiar daca inca dinaintea primului fluier partida cu Rapid era considerata ca fiind pierduta. De asemenea, Vointa a ramas fara Tinc, care a primit cartonasul rosu, dupa ce a atins mingea cu mana, faza pentru care echipa sa a fost sanctionata cu o lovitura de la 11 metri. Pentru sibieni, urmatorul meci este unul foarte important. Pe „Municipal” va veni duminica viitoare Petrolul Ploiesti, o contracandidata la evitarea retrogradarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pregatiri pentru intampinarea acvilelor tipatoare mici

Membrii echipei proiectului LIFE ”Conservarea acvilei tipatoare mici in Romania” au inceput pregatirile pentru primirea cu bine a acvilelor. In prezent sunt in plina desfasurare activitatile de cautare de noi cuiburi, stabilizarea cuiburilor existente, montarea de cuiburi artificiale si montarea de placute de avertizare in zona cuiburilor pentru prevenirea perturbarii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro