Infractori lasati in libertate

 Avem legi prea permisive in tara noastra! Dovada sta faptul ca multi raufacatori, in loc sa fie dupa gratii sunt in libertate. Spre exemplu, in doua cazuri de talharie si amenintare, ambele petrecute saptamana aceasta, judecatorii au fost nevoiti sa puna faptasii in libertate.

Munca politistilor devine de multe ori inutila atunci cand vine vorba despre infractiuni multe dar marunte. Spre exemplu, in cursul acestei saptamani, oamenii legii au prins autorii a doua talharii si a unui barbat care solicita taxa de protectie. Cele 7 persoane retinute initial de catre oamenii legii au fost insa puse in libertate de catre magistrati.

Cele mai recente cazuri, unde faptasii au fost retinuti la mijlocul saptamanii sunt cel in care 4 indivizi au lasat fara masina si bani un barbat pe care ii rugasera sa il duca pana intr-o localitate sibiana si inapoi iar intr-un alt caz un barbat afla despre problemele pe care le aveau cunoscuti de-ai sai, in principal oameni care luasera bani cu camata si, pretinzand ca a fost trimis de camatari acesta solicita un fel de taxa de protectie.

Cel putin in aceste doua cazuri procurorii care au cercetat spetele au cerut arest preventiv. Judecatorii, din cauza legilor mult prea permisive din tara noastra insa nu au putut nici macar sa ii cerceteze in stare de control judiciar.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS