Infractori la 15 ani

Hila Ovidiu

Doi tineri de 15 ani au ajuns pe mana politistilor dupa ce au reusit sa fure bani de la receptia unui hotel. Din  Sibiu. Nu au ajuns insa prea departe cu cei 75 de euro furati, deoarece oamenii legii le-au dat repede de urma si i-au prins.

Unul dintre cele mai mari hoteluri din Sibiu a devenit tinta hotilor marunti. Doi copii de 15 ani, un baiat si o fata, plini de tupeu, au intrat cu incredere in hotel si, profitand de neatentia receptionerei, au sustras 75 de euro. Tinerii au disparut imediat cu banii, fara ca agentii de paza ai unitatii sa ii poata prinde. Acestia insa, au cerut ajutorul politistilot care au ajuns imediat la locul faptei. La scurt timp, in baza descrierilor oferite de angajatii hotelului, cei doi hoti minori au fost identificati si retinuti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Maternitatea spitalului sibian va primi vaccinuri BCG

Spitalul Clinic Judetean Sibiu a ramas fara vaccinurile specifice anti TBC administrate copiilor in maternitate. DSP insa, a anuntat ca pana in data 9 august vaccinurile BCG vor ajunge si la spitalul sibian. Bebelusii de la maternitatea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu nu mai pot beneficia in acest moment […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro