Infractiunile rutiere, la ordinea zilei

Hila Ovidiu

6 persoane s-au ales in weekend cu dosare penale pentru infractiuni la regimul rutier. Vorbim despre soferi care au consumat alcool inainte de a urca la volan, conducatori auto ce au rulat masini neinmatriculate sau soferi cu permisul suspendat.

infrNu esti sofer cu adevarat daca nu ai minim un dosar penal pentru infractiuni rutiere. Cam asta par sa vrea sa dovedeasca soferii din Sibiu. Nu este zi in care oamenii legii sa nu intocmeasca cel putin 2 dosare penale pentru abateri grave de la regimul de circulatie. Dintre cele 6 dosare penale intocmite in weekend doua sunt pentru conducerea de masini neinmatriculate, doua pentru soferi prinsi la volan desi aveau permisul suspendat, unul pentru un tanar care a plecat la plimbare cu masina desi nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule si un altul pentru un sibian care a refuzat testarea cu etilotestul. Cel din urma a fost si implicat intr-un eveniment rutier petrecut pe strada Viitorului din Sibiu. Din fericire vorbim despre un accident soldat doar cu pagube materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ploua de Florii...

Soarele va fi scump la vedere in prima jumatate a lunii aprilie. In urmatoarele doua saptamani temperaturile vor fi de maxim 12 grade, va ploua aproape zilnic, iar in noptile reci sunt posibile chiar precipitatii mixte. Daca ne luam dupa estimarile sezoniere, valoarile termice ale lunii aprilie vor fi de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro