Infractiuni rutiere

Hila Ovidiu

Alcoolul la volan si folosirea masinilor neinmatriculate aduc tot mai multe dosare penale sibienilor. Ultimii care au nesocotit legislatia rutiera au fost prinsi in ultimele 24 de ore. Este vorba despre un valcean de 45 de ani si un barbat in varsta de 74 de ani.

infractiuni-rutiereNumarul sibienilor care incalca legislatia rutiera creste alarmant la Sibiu. Nu exista nicio zi in care politistii rutieri sa nu intocmeasca cel putin un dosar penal soferilor certati cu legea. Numai in cursul ultimelor 24 de ore 2 soferi au fost prinsi „cu mata in sac”. Primul dintre ei a dat nas in nas cu oamenii legii in municipiul Sibiu, pe bulevardul Vasile Milea. Oamenilor legii le-a atras atentia faptul ca masina era inmatriculata intr-un alt stat asa ca l-au tras pe dreapta pe sofer pentru un control de rutina. Asa au aflat oamenii legii ca autoturismul rulat de valceanul in varsta de 45 de ani era radiat din circulatie iar placutele de inmatriculare pe care le avea pe autoturism apartineau de fapt altui autovehicul. Extinderea cercetarilor politistilor rutieri a scos la iveala faptul ca masina fusese pusa in circulatie de catre un tanar din Sibiu.
Cateva ore mai tarziu politistii rutieri au dat peste un alt caz penal. Este vorba despre un batran in varsta de 74 de ani care urcase la volan dupa ce consumase bauturi alcoolice. Saptamanal politistii rutieri intocmesc cel putin 20 de dosare penale soferilor certati cu legea. Cei mai multi sunt prinsi in weekend si cel mai adesea este vorba despre consum de bauturi alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avertizare meteo pentru ziua de joi

Vara se lasa asteptata. Cel putin in cursul zilei de joi. Meteorologii spun ca pe tot parcursul zilei sunt asteptate ploi, descarcari electrice si chiar grindina. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo in urma cu cateva ore. Aceasta este valabila pentru ziua de joi, mai exact pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro