Infractiuni rutiere

Hila Ovidiu

4 soferi s-au ales cu dosare penale in ultimele 24 de ore dupa ce au incalcat legislatia rutiera. In 3 dintre cazuri este vorba despre masini neinmatriculate.

indrutPrimul dintre soferi a fost tras pe dreapta de oamenii legii in toiul noptii pe Bulevardul Vasile Milea. Soferul autoturismului, un tanar de 22 de ani era atat de beat incat abia se mai putea tine pe picioare. Alcoolemia tanarului a fost de 0,98 mg/l alcool pur in aerul expirat. Oamenii legii i-au intocmit dosar penal fara sa mai stea pe ganduri. Tot in ultimele 24 de ore s-a ales cu dosar penal si un tanar de 25 de ani din Dumbraveni. Barbatul a fost prins in timp ce se plimba cu un moped neinmatriculat. La un control amanuntit oamenii legii au aflat ca tanarul nu detinea nici permis de conducere. Dosarul penal i-a fost intocmit pentru ambele infractiuni. Aceeasi soarta au avuto inca doi conducatori auto. Acestia s-au ales cu dosare penale pentru ca au circulat la volanul unor autoturisme neinmatriculate. Vorbim despre un sibian de 48 de ani prins de politisti in Sura Mare si despre un barbat de 29 de ani prins de oamenii legii in Saliste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari finalizate la UPU

S-au incheiat lucrarile de extindere la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic Judetean Sibiu. Acum accesul ambulantelor este mult mai usor iar apartinatorii au o sala de asteptare unde pot sta pana primesc vesti despre cei cu care au venit la spital. Valoarea totala a investitiei este de 420 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro