Infractiuni rutiere

Hila Ovidiu

Sa conduci fara permis a devenit o moda printre tinerii sibieni. Altfel nu se explica faptul ca in fiecare zi oamenii legii trag pe dreapta soferi…fara acte. 2 persoane s-au ales cu dosare penale dupa ce au dat nas in nas cu politistii.

infractiuni-rutiere-692x360Pustiul de 23 de ani din Malancrav ar fi scapat basma curata daca nu ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers si nu ar fi lovit un autobuz parcat regulamentar pe marginea drumului. Oamenii legii nu ar fi avut de unde sa stie ca acesta este la volan fara permis. Ba mai mult, ruleaza si o masina radiata de cateva luni bune. Pustiul are acum dosar penal pentru infractiuni la regimul rutier. In aceeasi situatie se afla si un tanar de 29 de ani din Jina. A ajuns pe mana oamenilor legii dupa ce rutierii au fost nevoiti sa intervina pentru a face lumina intr-un eveniment rutier. Desi nu este vinovat de producerea accidentului tanarul s-a ales cu dosar penal pentru ca a urcat la volan desi nu are permis si pe deasupra a si condus o masina a carei autorizatii provizorii expirase din martie 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sarbatoarea pensionarilor

Pensionarii sibieni au fost sarbatoriti cu o zi mai devreme. Evenimentul dedicat celor de varsta a treia a avut loc la Casa de Pensii. Ziua pensionarului se sarbatoreste de obicei la 1 octombrie. La Casa de Pensii Sibiu asociatiile de pensionari au avut parte de surprize cu o zi mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro