Infractiuni rutiere

Hila Ovidiu

5 infratiuni rutiere au fost constatate in ultimele 24 de ore. In doua dintre cazuri soferii s-au ales cu doua capete de acuzare. Cu totii sunt insa nevoiti sa raspunda in fata legii pentru faptele lor.

BMW-X1-034-655x436Primul dintre ghinionisti a incaput pe mana oamenilor legii pe DN1. In timpul controlului de rutina politistii au constatat ca barbatul de 30 de ani din Bucuresti nu avea permis de conducere pentru nicio categorie. Ba mai mult, masina pe care o conducea era neinmatriculata. Peste un caz similar au dat si politistii care efectuau controale pe DN7. in Boita politistii au oprit un conducator auto de 43 de ani, cetatean strain care se plimbase probabil prin mai toata Europa fara permis de conducere. Masina pe care o conducea era inmatriculata provizoriu in strainatate iar placutele de inmatriculare erau valabile doar pe drumurile din tara emitenta. Cei doi s-au ales cu dosare penale atat pentru conducere fara a detine permis auto cat si pentru conducere de masini neinmatriculate. Tot cu dosar penal s-a ales si un al treilea sofer pe care politistii l-au depistat chiar in municipiul Sibiu. Soferul se afla la volanul unui autoturism neinmatriculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cursuri de calificare pentru someri

Atentie, someri!!! Se fac cursuri de calificare si recalificare. 4 dintre ele incep in august, sunt puse la dispizitia celor interesati de catre AJOFM, iar pentru cei fara loc de munca sunt…gratuite! Sunteti somer si nu reusiti sa va gasiti un loc de munca? Poate ca meseria pe care ati […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro