Infracțiuni la regimul rutier: alcool, fără permis, mașini neînmatriculate

stiri redactie

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 08,30, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au depistat un șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un localnic în vârstă de 52 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 19,00, pe DN 1, pe raza localității Scoreiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în satul Cașolț.

Din verificările efectuate, s-a constatat că cel aflat la volan nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar autoturismul este neînmatriculat.

În consecință, pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 21,00, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106C, pe fondul vitezei neadaptate în condiții de carosabil umed, un cisnădian în vârstă de 32 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, oprindu-se în șanț.

În urma evenimentului au rezultat pagube materiale, dar și un dosar penal întocmit pe numele șoferului despre care polițiștii rutieri au constatat că nu deține permis de conducere.

La data de 10 martie a.c., în jurul orei 02,30, pe DJ 106G, în afara localității Dobârca, polițiștii au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului în timp ce conducea un autoturism.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani, din județul Alba, a prezentat o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, cu această ocazie fiind întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spectacolul „La fille mal gardée”al Teatrului de Balet Sibiu este reprogramat pentru zilele de 22 și 23 martie, cu doar o treime din locuri scoase la vânzare

Teatrul de Balet Sibiu anunță reprogramarea spectacolului „La fille mal gardée”, care trebuia să aibă loc inițial pe data de 10 martie, pentru zilele de 22 și 23 martie, de la ora 19:00, la Centrul Cultural „Ion Besoiu”. În vederea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului COVID-19, în fiecare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro