Infractiuni la regimul circulatiei

Hila Ovidiu

3 soferi s-au ales cu dosar penal in ultimele 24 de ore dupa ce au fost prinsi de politistii de la Rutiera incalcand legea. Doi dintre ei au fost prinsi conducand beti, iar ultimul sofa la volanul unei masini neinmatriculate.

Politistii rutieri au mai „cadorisit”daca ne permiteti sa spunem asa, in cel mai ironic mod posibil trei soferi care au incalcat legea. Este vobra despre conducatori auto care fie au urcat beti la volan fie au condus masini neinmatriculate. Primul ghinionist incaput pe mana celor de la rutiera a fost un tanar de 23 de ani din Sebesu de Jos care a iesit la o plimbare in zona localitatii Talmaciu dupa ce consumase bauturi alcoolice. Rezultatul etilotestului a indicat in cazul sau 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Putin mai tarziu, dar in municipiul Sibiu de aceasta data, un barbat de 41 de ani din Cornatel conducea un taxi fara a avea atestat iar in plus consumase si bauturi alcoolice. Cel de-al treilea a dat nas in nas cu oamenii legii pe strada Abatorului. Barbatul de 32 de ani din Sibiu se afla la volanul unei masini neinmatriculate careia ii aplicase un numar fals de inmatriculare. Pentru faptele lor cei trei s-au ales cu dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Licitatie pentru mere

Consiliul judetean organizeaza licitatia pentru mere. Dupa ce au rezolvat problemele distributiei de conr si lapte, sefii de la judet spera ca din 4 martie sa inceapa si distributia de fructe. Banii au fost alocati si in anii trecuti insa nicio firma nu s-a aratat interesata sa ofere merele copiilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro