Informati-va batranii, lasati sarlatanii fara meserie!!!

Sibieni, invatati-va parintii si bunicii despre metodele prin care hotii obisnuiesc sa ii insele pe varstnici. Pusi in tema, batraneii nu vor ma cadea prada hotilor care folosesc metoda „Accidentul” de exemplu. Reamintim faptul ca saptamana aceasta o batrana a fost pagubita de o suma importanta de bani prin aceasta metoda de inselaciune.

Saptamana aceasta o batranica din Rasinari a ramas fara 10 mii de lei dupa ce un necunoscut a sunat-o pe telefonul fix si a mintit-o ca fiica ei a facut un accident de masina si pentru a scapa de inchisoare trebuie sa achite multi bani.

Sub imperiul emotiilor femeia nu a stat pe ganduri si i-a dat unui alt necunoscut care s-a recomandat a fi trimisul celui care o apelase pe batranica toti banii din casa.

Politistii spun ca astfel de cazuri se petrec cel putin odata pe luna. Oamenii legii sunt de parere ca astfel de incidente extrem de neplacute pot fi  evitate daca sibienii isi invata batranii sa nu dea crezare necunoscutilor care le “indruga verzi si uscate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gara, in amplu proces de modernizare

Sibieni, invatati-va parintii si bunicii despre metodele prin care hotii obisnuiesc sa ii insele pe varstnici. Pusi in tema, batraneii nu vor ma cadea prada hotilor care folosesc metoda „Accidentul” de exemplu. Reamintim faptul ca saptamana aceasta o batrana a fost pagubita de o suma importanta de bani prin aceasta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro