Informare meteo de vreme rea

Hila Ovidiu

Conditiile meteo nu se imbunatatesc nici in urmatoarele ore. Meteorologii au emis o atentionare valabila pana marti seara la ora 20.00. Se asteapta in continuare ploi insemnate cantitativ si scaderea accentuata a mercurului din termometre.

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie spun ca vremea rea se va mentine cel putin pana in 26 aprilie la ora 20.00. In acest interval sunt asteptate ploi in majoritatea zonelor tarii. Cantitatile de apa pot ajunge si pana la 40 de litri pe metrul patrat si vor fi conditii de grindina. Temperaturile vor scadea incepand de luni. In cursul noptii de marti spre miercuri se vor inregistra chiar temperaturi negative de pana la minus 3 grade. Conditiile meteorologice se vor imbunatati pe parcursul zilei de miecuri cand vom avea parte de soare si temperaturi cuprinse intre 3 si 17 grade urmand ca de vineri sa revina ploile si vremea rea. Duminica, in prima zi de Pasti, vom avea cer predominant noros si temperaturi ce vor oscila intre 6 si 16 grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Drum acoperit cu aluviuni

Din cauza ploilor abundente drumul judetean 106 Altana Nocrich a fost acoperit cu aluviuni. S-a circulat cu dificultate pe aproximativ 3 kilometri. Muncitorii de la drumuri au lucrat ore in sir pentru degajarea carosabilului. Ploile abundente din cursul noptii trecute au dat peste cap traficul in Sibiu. Au fost mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro