Indicatoare informative pentru biciclisti

Hila Ovidiu

Trecerile de pietoni de pe marile bulevarde ale orasului vor fi dotate cu indicatoare de informare. Acestea au menirea de a le reaminti biciclistilor faptul ca trebuie sa coboare de pe bicicleta atunci cand vor sa traverseze strada.

indicator

Primul astfel de indicator a fost deja montat la trecerea de pietoni din dreptul teatrului. In total vor fi montate in oras 250 de astfel de panouri. Prin acest demers se urmareste scaderea numarului de accidente rutiere cauzate de biciclisti care traverseaza strada pe trecerea de pietoni fara a cobori de pe bicicleta. Pe Bulevardul Coposu vor fi montate 22 de astfel de indicatoare la care se vor adauga alte 15 care indica existenta pistelor pentru biciclete. Urmatoare artera pe care vor fi montate indicatoare va fi Soseaua Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ati vazut acest barbat? E disparut de 5 zile!

Politistii cauta un barbat in varsta de 30 de ani. Acesta a disparut de la locul de munca in urma cu 5 zile si de atunci nimeni nu mai stie nimic de el. Ati vazut acest barbat? Politistii in cauta de 5 zile. Este domiciliat in Bacau, are 30 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro