Incuiati-va autoturismele chiar si atunci cand lipsiti pentru cateva minute

Hila Ovidiu

Soferi, nu va mai lasati masinile descuiate! Hotii specializati pe furturi din auto ataca atunci cand va asteptati mai putin. In doar o saptamana s-au produs doua furturi din masini. Prejudiciul este de aproximativ o mie de lei.

Politistii sibieni spun ca in doar o saptamana au inregistrat doua plangeri de furt din auto. In ambele cazuri din pacate posesorii masinilor le lasasera descuiate. Oamenii legii fac apel la sibieni sa nu isi mai lase masinile descuiate pentru ca risca sa ramana fara bunurile de valoare din autoturisme. Din cele doua masini hotii au furat electronice si cosmetice in valoare de aproximativ o mie de lei.

Furtul din auto se produce in mai putin de 30 de secunde iar hotii au intotdeauna darul de a se face nevazuti inainte ca cineva sa observe ce s-a intamplat. Lipsa martorilor si uneori chiar si a imaginilor de pe camerele de supraveghere face aproape imposibila munca politistilor de a gasi hotul pentru a-l pedepsi si pentru a recupera prejudiciul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Romania este pe locul II la riscul de saracie si excluziune sociala

Statistica sumbra pentru tara noastra. Eurostat plaseaza Romania pe locul 2 la nivelul UE in ceea ce priveste riscul de saracie si excluziune sociala. Conform statisticilor peste 35 la suta din populatia tarii noastre se afla in risc de saracie. Mai rau ca noi stau doar vecinii bulgari. Ne facem […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro