Inchiderea viaductului modifica traseele Tursib

Hila Ovidiu

Traseele Tursib se modifica odata cu inchiderea viaductului Gara Mica. Aici lucrarile vor incepe in 22 iunie. Timp de un an de zile cat vor dura acestea vor fi folosite numai rutele ocolitoare.

Inceperea lucrarilor la viaductul Gara Mica deviaza complet traficul in zona timp de un an de zile. In incercarea de a le veni in sprijin celor care locuiesc in Terezian si zonele limitrofe cei de la Tursib pun la dispozitie rute ocolitoare.  Astfel autobuzele 1 si 117 vor circula numai pana la statia Terezian, dar isi vor pastra frecventa actuala, in timp ce pentru cei din Viile Sibiului va fi infiintat un nou traseul Traseul 19 cum a fost el denumit, va avea si un nou capat de linie. Este vorba despre Terezian 2. Acesta va fi amplasat pe strada Lunga, vis a vis de actuala statie Terezian. Traseul 19 va circula la plecare catre Viile Sibiului din statia Terezian 2 va trece pe strazile Lunga, Rusciorului, Tg. Fanului, Teclu, Constitutiei, Balea, Stefan cel Mare, Coanda, va iesi in centura ocolitoare pe DN 14 si se va opri in Viile Sibiului. La intors, acesta va pleca din Viile Sibiului va trece pe centura, va intra pe strada Henri Coanda, Stefan cel Mare, Balea, Constitutiei, Abatorului, Tg. Fanului, Raului, Gladiolelor, Lunga si se va opri in Terezian 2. Vor putea fi folosite si legaturi cu alte trasee din statiile apropiate. Astfel traseele 1, 16, 18, 115 si 117 vor putea fi folosite din statia Terezian, traseele 5, 10, 12, 13, 17 si 118 din statia Parcul Tineretului, iar traseele 2, 112 si 114 vor putea fi luate din zona Vasile Aron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibienii au de unde alege

Aproape 300 de locuri de munca in aceasta saptamana. Atatea anunta la momentul de fata Ajofm Sibiu. Cele mai multe dintre acestea sunt disponibile in municipiul nostru si se adreseaza persoanelor cu studii medii. Cele mai multe posturi disponibile sunt ca de obicei pentru locuitorii Sibiului. Aici 58 de angajatori […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro