Inchidere de stagiune la Filarmonica

Hila Ovidiu

Filarmonica de Stat din Sibiu isi inchide aceasta stagiune joi seara, cu un concert de exceptie sub bagheta dirijorului Horia Andreescu. Din 18 iunie insa, Filarmonica din Sibiu va gazdui o serie de concerte estivale sub egida Zilelor Muzicale Romano-Americane.

Incheiere de stagiune spectaculoasa pentru Filarmonica de Stat din Sibiu. Maestrul Horia Andreescau va dirija un concert de exceptie care o va avea ca si solista pe o tanara pianista de numai 14 ani, daria Ioana Tudor. Insa incheierea stagiunii nu inseamna si sfarsitul evenimentelor culturale gazduite de Filamonica din Sibiu. In perioada 18 iunie – 1 iulie, la Sibiu si Cisnadioara se vor desfasura Zilele Muzicale Romano-Americane, evenimente ce vor cuprinde o serie de spectacole si concerte inedite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incepe admiterea pentru scolile militare care pregatesc pompieri

Tinerii care viseaza sa devina pompieri sunt asteptati zilnic, pana in data de 22 iunie, respectiv 10 august, pentru a se inscrie si a-si pregati dosarele. In acest an sunt scoase la concurs 85 de locuri, la Academia de Politie si la Scoala de Subofiteri. In cadrul concursului de admitere […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro