Inchide ochii in fata drogurilor, deschide-i in fata sportului

Hila Ovidiu

Elevii de la 5 scoli din Sibiu invata sa se fereasca de tentatia consumului de droguri cu ajutorul sportului. Pentru ei a fost organizat un campionat de fotbal care a inceput luni. Actiunea este parte a campaniei “Inchide ochii in fata drogurilor, deschide-i in fata sportului”. Activitatile cu scop informativ vor continua intreaga saptamana.

09.02.2015 10:09Campania a luat startul luni cu o competitie sportiva. Compentitia a fost una demna de campionatul national. Scolarii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a inscrie cat mai multe goluri. Finalele competitiei sportive la care au participat elevi de la 5 scoli gimnaziale se vor juca marti. Campania nu se opreste insa aici. Vor urma discutii informative in scoli. Elevii vor invata de ce e important sa se tina departe de droguri, cum sa se fereasca de tentatia de a le incerca, dar si cum sa ceara ajutor in conditiile in care au devenit consumatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inapoi in banci

De luni scolarii s-au reintors in banci. Pana in aprilie pe cei din anii terminali ii asteapta simulari. Pentru ceilalti abia dupa Pasti incepe greul odata cu tezele si lucrarile pentru inchiderea anului scolar. Elevii vor intra in vacanta in 19 iunie. Luni dimineata a sunat prima oara clopotelul in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro