Inceput de an scolar scolar cu emotii pentru mai bine de 100 de copii de la Centrul Scolar de Educatie Incluziva nr 2 din Sibiu

9 septembrie a fost o zi speciala si pentru copiii care invata la Scoala de Educatie Incluziva nr. 2 din Sibiu.  Aici vor invata in acest an scolar peste 100 de copii de la varsta prescolara si pana la gimnaziu. Si pe ei ii asteapta un an plin de provocari, un an in care trebuie sa dovedeasca faptul ca sunt cu adevarat speciali si ca pot obtine performante deosebite.

Aici festivitatea de deschidere a inceput cu ora 10.00. In scurt timp curtea scolii s-a umplut de copii frumosi si parinti emotionati. Scolarii au primit inclusiv binecuvantarea unui preot.

Dovada ca elevii de aici sunt extrem de ambitiosi sta faptul ca anul trecut unul dintre tinerii de la Scoala Incluziva a reusit sa obtina note extrem de bune la examenul de Evaluare Nationala si sa prinda un loc intr-un renumit liceu de masa, la clasa de informatica.

La scoala speciala invata in acest an 3 clase de gradinita, doua de pregatitoare doua de clasa I,  una de clasa a II-a, doua de clasa a III-a, cate una din clasele IV, V, VI, VII si doua de clasa a VIII-a.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS