Inceput de an scolar scolar cu emotii pentru mai bine de 100 de copii de la Centrul Scolar de Educatie Incluziva nr 2 din Sibiu

stiri redactie

9 septembrie a fost o zi speciala si pentru copiii care invata la Scoala de Educatie Incluziva nr. 2 din Sibiu.  Aici vor invata in acest an scolar peste 100 de copii de la varsta prescolara si pana la gimnaziu. Si pe ei ii asteapta un an plin de provocari, un an in care trebuie sa dovedeasca faptul ca sunt cu adevarat speciali si ca pot obtine performante deosebite.

Aici festivitatea de deschidere a inceput cu ora 10.00. In scurt timp curtea scolii s-a umplut de copii frumosi si parinti emotionati. Scolarii au primit inclusiv binecuvantarea unui preot.

Dovada ca elevii de aici sunt extrem de ambitiosi sta faptul ca anul trecut unul dintre tinerii de la Scoala Incluziva a reusit sa obtina note extrem de bune la examenul de Evaluare Nationala si sa prinda un loc intr-un renumit liceu de masa, la clasa de informatica.

La scoala speciala invata in acest an 3 clase de gradinita, doua de pregatitoare doua de clasa I,  una de clasa a II-a, doua de clasa a III-a, cate una din clasele IV, V, VI, VII si doua de clasa a VIII-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prima Doamna, selfie cu elevii in prima zi de scoala

Ca au pasit pentru prima oara intr-o gradinita sau scoala, ori ca au  deja experienta si s-au bucurat sa isi revada colegii si dascalii, pentru milioane de copii din toata tara a sunat luni la ora 09.00 clopotelul. A inceput anul scolar 2019-2020, un an care se anunta plin de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro