Incepe Targul National de Carte si Revista Religioasa

admin

Peste 40 din cele mai recente cărți cu tematică religioasă vor fi lansate și prezentate la Sibiu în cadrul cele de-a XVII-a ediții a Târgului Naţional de Carte şi Revistă Religioasă.

Evenimentul va avea loc în perioada 2 – 5 noiembrie în corpul B al Bibliotecii Județene ASTRA iar deschiderea oficială este programată pentru joi, 2 noiembrie , la ora 13,00.

”Pe parcursul celor patru zile ale târgului, vor fi prezentate şi lansate 41 dintre cele mai
recente apariţii editoriale din sfera cărţilor cu tematică religioasă (cu participarea autorilor şieditorilor acestora). Totodată, vor avea loc patru conferințe și dezbateri pe diverse temeculturale și un recital coral de muzică religioasă. În fiecare seară va avea loc o tombolă cu premii oferite vizitatorilor de către organizatori și editurile participante”, anunță Domnul Lucian Coca – organizatorul celui mai importanta targ de profil din Romania,

Evenimentul este organizat de Asociația „Scriptus” Sibiu, cu sprijinul Mitropoliei Ardealului, Episcopiei Tulcii și Bibliotecii Județene ASTRA, fiind un proiect cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu, Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu. „Scopul manifestării este de a facilita tinerilor și publicului redescoperirea spiritualității creștine și a tradițiilor românești, prin intermediul cărții duhovnicești, ziditoare de suflet”, spune Lucian Coca, președinte al Asociației „Scriptus” și inițiator al evenimentului.
Detalii despre eveniment se găsesc pe www.targdecartereligioasa.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Autismul, mai raspandit decat cancerul sau diabetul

Numarul copiiilor cu autism creste ingrijorator. Cei care se ocupa de asociatiile de profil spun ca centrele de tratament sunt mereu arhipline iar listele de asteptare interminabile. Sibiul este unul dintre putinele orase din tara unde exista centre pentru terapii destinate copiilor cu autism. Micutii depistati cu aceasta boala necesita […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro