Incepe renovarea scolilor

Hila Ovidiu

Odata cu intrarea in vacanta a elevilor, scolile intra in renovare. Municipalitatea a alocat aproximativ 2,2 milioane de lei pentru reabilitarea institutiilor de invatamant. Lucrarilor vor fi finalizate pana in toamna astfel ca elevii sa beneficieze de conditii optime.

Printre lucrarile la scoli ce vor avea loc se numara reabilitarea sau inlocuirea sistemelor termice, reamenajarea si dotarea blocurilor alimentare, inlocuirea tamplariilor si achizitionarea de echipamente. Cele mai multe interventii vor debuta chiar de la inceputul vacantei elevilor. Vor intra in lucru Scoala 21, Scoala Radu Selejan, Gradinita 42, Gradinita 43, Colegiul Brukenthal Gradinita 41, Liceul Noica, Scoala 1, Scoala Regina Maria si Gradinita Fratii Grimm. Ca si cost cele mai importante lucrari vor avea loc la Gradinita 43 unde se va reamenaja blocul alimentar si se va realiza drenajul. La Gradinita 42 va fi reamenajat subsolul si blocul alimentar. Lucrarile la cele doua institutii vor costa 750 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elevii au intrat in vacanta de vara

A venit vacanta!!!! Cu sau fara trenul din Franta toti invataceii de la gradinita si pana la ultimul an de liceu au pus vineri cartea in cui. Pe ei ii asteapta de acum trei luni de relaxare. Cei mai multi elevi au pus vineri cartile si calietele la pastrare. Acestia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro