Incepe Festivalul Medieval

Hila Ovidiu

A inceput numaratoarea inversa pentru Festivalul Medieval. Editia de anul acesta este dedicata evolutiei, organizatorii invitand publicul sa faca pasi peste veacuri. Punctul maxim al festivalului va fi cu siguranta concertul celor de la Corvus Corax.

Devenit deja o traditie la Sibiu Festivalul Medieval va avea loc in ultimul weekend din aceasta luna. Aflat la cea de-a 12-a editie, festivalul aduce cu sine parade cu personaje de poveste, muzica medievala, lupte cavaleresti si un show de zile mari facut de catre cei de la Corvus Corax. Zeci de mii de oameni au luat parte anul trecut la Festivalul Medieval Cetati Transilvane. Pentru editia de anul acesta se asteapta un public si mai numeros. Corvus Corax este cea mai cunoscuta trupa de muzica medievala din Europa pana în America Latina. Membrii formatiei sunt  proclamati si recunoscuti la unison de fanii din toata lumea ca fiind „Regii Menestrelilor”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractor la 11 ani

In timp ce alti micuti de varsta lui se joaca in fata blocului, un copil de doar 11 ani este cunoscut de politisti ca infractor in toata regula. Acesta si-a capatat rusinosul titlu dupa ce a furat din locuinta unei cunostinte bani si un telefon mobil. Copilul provine dintr-o familie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro