Incep lucrarile pe Victoriei

Hila Ovidiu

Dupa Dealului intra in lucru si Bulevardul Victoriei. Reparatiile la carosabil vor incepe in data de 15 august. Acestea se vor incheia la 1 septembrie. Pana atunci insa, autobuzele Tursib care circulau in zona vor avea rute ocolitoare.

Incepand din 15 august echipele de la drumuri vor interveni si pe Bulevardul Victoriei. Lucrarile de reparatii se vor desfasura mai intai pe tronsonul dintre Andrei Saguna si Banatului. Vor fi executate atat lucrari la trotuare cat si la carosabil. Mai mut, in fata fostei Primarii va fi amplasata o statie destinata mijloacelor de transport public. lucrarile se vor finaliza la data de 1 septembrie cand va fi institutit in zona si noul sistem de circulatie. Vorbim despre sensuri unice in zona Dealului, Banatului, Saguna si Bulevardul Victoriei. Pana atunci insa. Pe timpul lucrarilor autobuzele de transport public vor avea rute deviate. Astfel, traseele 5 si 17 vor ocoli Bulevardul Victoriei si vor circula pe ruta Andrei Saguna, soseaua Alba Iulia, strada Vasile Carlova, strada Transilvaniei. In celalalt sens de mers autobuzele vor circula pe ruta Banatului-Dealului-Saguna-Piata Unirii, iar mai departe isi vor continua drumul obisnuit. Traseele 1, 10 si 11 vor circula pe Andrei Saguna-Alba Iulia si la dus si la intors.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Permise ridicate in weekend

Politistii rutieri sibieni au avut un sfarsit de saptamana foarte incarcat. Oamenii legii au retinut peste 25 de permise, pentru viteza, neacordare de prioritate sau depasiri neregulamentare, si au intocmit si cateva dosare penale pentru alcool si conducere fara permis. Viteza excesiva, depasirile neregulamentare si neacordarea de prioritate pietonilor au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro