Incep lucrarile la drumurile comunale

Hila Ovidiu

Lucrarile la drumurile judetului continua! S-a incheiat asternerea de covor asfaltic in Marpod si Tarnava iar dupa Pasti se va trece la drumurile comunale.

Primavara a venit cu lucrari la drumurile din judet. In aceasta luna au fost asfaltate drumurile judetene 105 A Marpod-Ilimbav-Sasaus pe o portiune de aproximativ 3 kilometri si o portiune din DN141 E Tarnava. Lucrarile au costat mai bine de un milion de lei. Zilele acestea se intervine pentru asfaltarea drumului judetean 105 H Arpasu de Jos-Arpasu de Sus pe o portiune de 5 kilometri. Valoarea lucrarilor este de 1,5 milioane de lei. Tot in aceasta perioada va fi asfaltat si drumul 105 D de la intersectia cu DN1 si pana la intrarea in Carta. In luna mai vor incepe si lucrarile la drumurile comunale. Si tot de atunci va fi asternut asfalt pe drumul 105 G Avrig-Racovita-Talmaciu pe o lungime de 2,5 kilometri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Talhar de Medias, atac la Sibiu

Tot mai multi adolescenti din Medias recurg la infractiuni pentru a face rost de bani. Noaptea trecuta o femeie a fost jefuita prin violenta de telefon si portofel. Culmea este ca infractorul a fost prins, dus in fata magistratilor si lasat mai apoi in libertate… Tot mai multi tineri din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro