Incendiu provocat intentionat la Cheslăr

Hila Ovidiu

3 ore! Atat s-au chinuit pompierii sa stinga un incendiu izbucnit in localitatea Cheslăr. Au ars 13 baloti de fan! Anchetatorii banuiesc ca focul a fost pus intentionat!

Incendiul a izbucnit miercuri dimineata in jurul orei 02.00. La fata locului au ajuns de urgenta doua echipaje de pompieri de la Medias si echipajul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta de la Micasasa care s-au luptat cu flacarile pentru mai bine de 3 ore. S-au folosit atat surse externe de apa cat si substantele specifice din cele doua autospeciale cu apa si spuma. Au ars 13 baloti de fan. Cei care au fost la fata locului spun ca cel mai probabil incendiul a fost provocat de catre o mana criminala. Cercetarile in acest caz continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un nou skatepark in oras

Municipalitatea se pregateste de constructia unui nou skatepark. Acesta va fi amplasat in zona Obor. Valoarea estimata a investitiei este de 5,6 milioane de lei. Pentru a veni in sprijinul pasionatilor de sporturi ce au la baza skateboard-ul municipalitatea a demarat inca de anul trecut procedurile necesare constructiei celui de-al […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro