Incendiu la Selimbar

A fost noapte de foc, la propriu, pentru pompierii sibieni. salvatorii au fost solicitati sa intervina in Selimbar pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la magazia unui depozit de mase plastice din Selimbar. Din fericire nu au existat victime iar interventia prompta a pompierilor a dus la limitarea pagubelor.

Pompierii spun ca incendiul a izbucnit marti dimineata, in jurul orei 01.00 la magazia unei societati comerciale de pe strada Garii din localitatea Selimbar. La fata locului s-a intervenit cu doua masini de mare capacitate, cu apa si spuma. Chiar si asa insa, salvatorii s-au luptat aproximativ 2 ore cu flacarile dezlantuite. Focul a distrus totul in calea lui pe o portiune de 60 de metri patrati. Au ars materiale plastice folosite in procesul de productie insa, din fericire, focul nu s-a extins si in spatiile aflate in vecinatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Icoana facatoare de minuni, adusa la Sibiu

Icoana Maicii Domnului din Kazan revine la Sibiu. Pentru cel de-al doilea an consecutiv icoana facatoare de minuni va putea fi cinstita de catre credinciosi in Biserica de pe strada Dealului. Icoana facatoare de minuni are o vechime de peste 700 de ani.si se diferentiaza de restul picturilor eclesiastice prin […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro