INCENDIU LA POLICLINICA DIN CISNADIE

Hila Ovidiu

Un cabinet medical şi sala de aşteptate a Policlinicii din Cisnădie au fost distruse de foc, duminică dimineaţa. Incendiul se pare că a fost cauzat de un aparat electric lăsat sub tensiune, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Alerta a fost dată de paznicul Policlinicii, care a sunat pe numărul de urgenţă 112 în jurul orelor 06.00. Trei echipaje ale ISU Sibiu şi pompierii voluntari din Cisnădie au intervenit pentru localizarea focului.

Un cabinet medical din cele trei, acoperişul clădirii şi sala de aşteptare nu au putut fi salvate.

“A ars acoperişul pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, precum şi mobilierul şi tehnica de calcul din încăpere”, a precizat pentru stiridesibiu.ro purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Bianca Slomnea.

Potrivit aceleiaşi surse, incediul de la Policlinică a fost cauzat, cel mai probabil, de un “aparat electric lasat sub tensiune”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Salvamontistii sibieni au fost mobilizati sambata dupa-amiaza sa intervina in ajutorul unei turiste ajunsa in zona refugiului Caltun, la peste 2000 de metri altitudine, în Munţii Făgăraş, întrucat femeia prezinta dureri abdominale severe. Pentru preluarea turistei, s-a apelat, iniţial,  la elicopterul SMURD, dar, din cauza vântului, nu s-a putut ateriza […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro