Incendiu la acoperisul unei unei locuinte in Tichindeal

Hila Ovidiu

Cosurile de fum necuratate si neizolate corespunzator lasa tot mai multe familii de sibieni sub cerul liber in prag de iarna. Pompierii au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperisul unei locuinte in Tichindeal. Acoperisul a ars pe o suprafata de 60 de metri patrati si doar interventia prompta a salvatorilor a facut ca flacarile sa nu inghita intreaga casa.

Un cos de fum nereparat inainte de a face focul in soba era sa lase o intreaga familie pe drumuri acum, in prag de iarna. Incendiul s-a produs la o gospodarie din Tichindeal. Norocul oamenilor a fost ca pompierii s-au mobilizat si au ajuns la fata locului extrem de repede impiedicand flacarile dezlantuite sa se extinda la toata casa. Pompierii le recomanda sibienilor, mai ales celor care stau la casa si se incalzesc folosind material lemnos, sa isi curete cu atentie sobele si cosurile de fum inainte de sosirea efectiva a sezonului rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se cauta asistenti maternali!

Se cauta asistenti maternali! Sute de copii au nevoie de o familie care sa ii ingrijeasca. Cei interesati sa profeseze ca asistent maternal se pot adresa Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Sibiu. Cei care vor sa devina asistenti maternali profesionisti trebuie sa aiba capacitate deplina de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro