Incendiu intr-un bloc de pe Aleea Sevis

Hila Ovidiu

Aproximativ 40 de oameni au fost evacuati dupa ce apartamentul de la etajul 2 al unui bloc de pe Aleea Sevis a luat foc. Pompierii spun ca flacarile au izbucnit din cauza unui aparat electrocasnic lasat in priza. Din fericire nimeni nu a fost ranit.

Locatarii unui bloc de pe Aleea Sevis au fost evacuat marti dimineata din cauza unui incendiu izbucnit la un apartament de la etajul 2 al imobilului. Au asteptat cu sufletul la gura interventia pompierilor aproximativ 22 de adulti si 6 copii. Din fericire nu au fost inregistrate victime iar flacarile au fost stinse in mai putin de 20 de minute impiedicandu-se astfel extinderea la alte apartamente ale blocului. Au ars obiecte de mobilier si aparatura electrocasnica. Cauza probabila de producere a incendiului a fost efectul termic produs de lasarea sub tensiune a unui aparat electrocasnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adormirea Maicii Domnului

Crestinii au sarbatorit marti Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare asa cum mai este denumita sarbatoarea in popor. In acest fel a fost marcat momentul trecerii la cele sfinte a Mariei, mama Mantuitorului. In fiecare an, dupa 2 saptamani de post, la data de 15 august crestinii sarbatoresc Adormirea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro