Incendii în judeţ

stiri redactie

În cursul nopții pompierii militari din cadrul ISU Sibiu au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a 2 incendii după cum urmează :

🔶În jurul orei 23:30, Detașamentul de pompieri Sibiu a intervenit de urgență cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 echipaj SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un camion cu remorcă pe DN 14, km 25 sensul de mers spre Ruși.

La sosirea forțelor la fața locului, incendiul se manifesta generalizat atât la capul tractor cât și la remorcă.

Pompierii militari au intervenit pentru lichidarea incendiului aproximativ 3 ore. Nu au fost victime.

A ars întregul camion și remorca acestuia iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

Din informațiile primite de la șofer camionul transporta colete.

🔶În jurul orei 4:00, incendiu cabană de lemn, situată înafara localității Avrig.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari ai Punctului de lucru Avrig cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 echipaj SMURD.

De asemenea au intervenit în sprijin și membrii SVSU Avrig cu o autospecială de stingere.

Incendiul, care s-a manifestat generalizat la întreaga cabană pe o suprafață de cca 45 de mp a fost lichidat de către pompierii militari în aproximativ 3 ore.

A ars 90% din cabana de lemn de cca 45 mp precum și electrocasnice și mobilier din aceasta.

Nu au fost victime.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată un coș de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vâlcea - CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI LA REGIMUL SILVIC

La data de 2 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică din Vâlcea, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, efectuează 7 percheziții domiciliare, în județul Vâlcea, la persoane bănuite de infracțiuni la regimul silvic. Activitățile procedurale sunt efectuate într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro