Incasari de peste 36 de milioane din taxe si impozite

Hila Ovidiu

Sibienii au achitat in primul trimestru al anului taxe si impozite in valoare de 36,5 milioane de lei. Dintre acestia aproximativ 17 milioane au fost achitate de catre prsoane fizice. Sumele incasate sunt comparabile cu cele de anul trecut.

Municipalitatea sibiana a strans si in primul trimestru din 2012 bani frumosi din incasarea taxelor si impozitelor. Sibienii au achitat dari catre stat in valoare de peste 36,5 milioane de lei. Pana la inceputul lui aprilie au fost realizate peste 85 de mii de operatiuni de plata numai la persoane fizice. Dintre acestea jumatate au beneficiat de bonificatia de 5 la suta pentru plata integrala a impozitului aferent lui 2012. De la persoane juridice municipalitatea a incasat aproape 20 de milioane de lei. In ceea ce priveste cresterea sumelor pe care oamenii ar trebui sa le plateasca in 2013, primarul Sibiului spune ca va incerca sa le pastreze la aceleasi valori ca si in acest an. Pe masa guvernantilor se afla un proiect de lege care ar urmari cresterea taxelor si impozitelor cu 16 procente incepand cu 1 ianuarie 2013.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hoti din magazine, prinsi de politisti

Politistii sibieni se confrunta cu o noua problema. In preajma sarbatorilor pascale, hotii s-au reprofilat pe furturile din magazine. Intr-o singura zi, oamenii legii au prins trei astfel de infractori. Se pare ca produsul preferat de ei a fost cascavalul. In preajma Sfintelor srbatori de Pasti, hotii se reprofileaza. Cum […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro