Inca se mai prabuseste

Hila Ovidiu

Desi o parte din pista aeroportului sibian continua sa se prabuseasca,  oficialii Aeroportului International Sibiu spun ca, accesul aeronavelor si functionalitatea pistei nu sunt afectate.  Reprezentantii Consiliului Judetean Sibiu spun ca incerca medierea situatiei fara a se mai ajunga in justitie.

Terenul care sustine o parte a pistei Aeroportului International Sibiu, s-a prabusit in august 2010. De atunci insa, alunecarile continua sa se produca de la o luna la alta.  De doi ani, constructorul nu a luat nici o masura iar p[ista continua sa se degradeze. Desi pista nu este pusa in pricol, conducerea aeroportului spune ca ar trebui luate masuri urgente pentru remedierea situatiei. Consiliul Judetean Sibiu, in administrarea Administratorul  Aeroportului Sibiu, respectiv Consiliul Judetean  se afla acum in proces cu constructorul si proiectantul lucrarilor care au avut loc in 2009. Asta pentru ca lucrarea de la aeroport s-a parbusit chiar inainte de a iesi din garantie.Pentru asta,  Consiliul Judetean  a cerut despagubiri de 15 milioane de euro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tentativa de omor

Disperat ca nu il mai chema la munca, un barbat din Rasinari, i-a taiat gatul fostului sau sef. Din fericire acesta a supravietuit dar, a ajuns la spital unde a suferit o interventie chirurgicala de urgenta. Victima acestei nenorociri, este un barbat in varsta de 36 de ani din Rasinari. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro