Inca o victima a inselatoriei prin metoda imprietenirii

Hila Ovidiu

Inselaciunea prin imprietenire face din nou victime! Politistii au prins 3 femei care luna trecuta au inselat o batrana in varsta de 83 de ani. Femeii i-au furat din casa suma de 6 mii de lei si cardul bancar pe care se aflau inca 1500 de lei.

Inselaciunea s-a produs in data de 5 martie cand o femeie in varsta de 83 de ani din Sibiu a facut greseala de a le primi pe doua dintre hoate in locuinta sa. Sub pretextul ca una dintre ele doreste sa ii prezinte batranei niste produse de curatenie aflate la promotie, hoata a luat-o de-o parte pe victima iar cealalta femeie i-a cotrobait nestingherita prin casa. Cele doua au plecat din locuinta acesteia cu bani si un card la care, culmea, au gasit si codul PIN. Per total paguba produsa batranei a fost de 7500 de lei. La mai bine de o luna distanta politistii au reusit sa puna mana pe cele doua infractoare si inca o complice a lor. Oamenii legii banuiesc faptul ca femeile cu varste de 20, 27 si 40 de ani sunt membre ale unei grupari infractionale care a produs victime in mai multe judete ale tarii. Acum sunt cercetate pentru furt, efectuare de operatiuni financiare frauduloase si acces ilegal la sisteme informatice. In urma cu cateva saptamani alte 3 femei din Sibiu au fost inselate prin aceeasi metoda. Anchetatorii cred ca este vorba despre aceleasi faptase. Oamenii legii fac apel la sibieni, mai ales la cei de varsta a treia, sa nu permita persoanelor necunoscute accesul in locuinta lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spitalul de Pneumoftiziologie va avea si spitalizare de zi

Premiera pentru  Spitalul de Boli Pulmonare. Se va introduce si in aceasta unitate medicala spitalizarea de zi. Noul serviciu va intra in vigoare de la finele lunii. In premiera Spitalul de Pneumoftiziologie isi schimba structura si introduce si serviciul de spitalizare de zi. La momentul de fata este singura unitate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro