Inca doua sensuri giratorii

Hila Ovidiu

Municipalitatea sibiana pare sa doreasca construirea de sensuri giratorii in toate intersectiile importante din oras. Acestea au menirea de a fluidiza traficul prin scoaterea din functiune a semafoarelor. In aceasta perioada au fost conturate si giratoriile de la Podul Peco. Acestea vor fi asfaltate in scurt timp.

Inca doua giratorii din oras au prins contur.Ambele sunt pe soseaua Alba Iulia. Aici semaforizarea de la intersectia dintre Alba Iulia si Maramuresului a fost desfiintata. La fel si cea cu strada Autogarii, circulandu-se deja conform regulilor de giratoriu. In zilele acestea se vor executa si lucrarile de asfaltare a zonei noilor giratorii. Atentie insa!!! Pe perioada lucrarilor traficul va fi inchis pe scurte perioade de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajatorii sibieni cauta forta de munca

Cei care nu au participat la Bursa locurilor de munca de vineri mai au o sansa ca prin intermediul Ajofm sa isi gaseasca jobul la care au visat. In intreg judetul mai bine de 60 de angajatori se afla in cautare de forta de munca. Acestia ofera spre ocupare nu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro