Inca 2 soferi prinsi beti la volan

Hila Ovidiu

Inca 2 soferi “penali” au incaput pe mana politistilor. Este vorba despre conducatori auto prinsi la volan desi aveau o imbibatie alcoolica peste limita legala.
Primul sofer incaput pe mana oamenilor legii este un tanar de din Brasov prins in jurul orei 01.20 in zona Piata Unirii din Sibiu. Tanarul a fost oprit pentru un control de rutina. Simtind miros puternic de alcool oamenii legii au decis sa il testeze cu etilotestul. Rezultatul a fost de 0,53. Cel de-al doilea sofer a fost oprit de catre politisti pe Mihai Viteazu. In urma verificarilor oamenii legii au constatat ca tanarul de 23 de ani conducea un autoturism neinmatriculat iar pe deasupra duhnea a alcool. Rezultatul etilotestului in cazul tanarului domicilat in Rau Sadului a fost de 0,89.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi de zeci de mii de lei

Au aparut rezultatele finale si din partea OPC resprectiv DSVSA in privinta toxiinfectiei alimentare din noaptea de Revelion. Cele doua institutii au au amendat in total restaurantul cu 24 de mii de lei. Cei de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor spun ca au depistat in restaurant lipsa afisajurile cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro