Inca 1000 de inscrisi

Hila Ovidiu

Inca o mie de copii au fost inscrisi la scoala in cea de-a doua etapa. Este vorba despr aproximativ 650 de viitori scolari in clasa I si alti 400 de micuti ce vor pasi in clasa pregatitoare. Cea de-a doua etapa de inscrieri s-a desfasurat intre 20 si 27 martie.

Marti a fost ultima zi din cea de-a doua etapa de inscrieri in clasa pregatitoare respectiv clasa I. In perioada 20-27 martie si-au putut inscrie copiii la scoala parintii care au vrut ca odraselele lor sa invete in alte institutii de invatamant decat scolile din circumscriptia pe raza careia se afla domiciliul stabil al acestora. Mai bine de 1000 de micuti au fost trecuti pe listele de inscrieri. Dintre acestia cei mai multi au fost inscrisi in clasa I. Per total in cele doua etape de inscrieri care s-au desfasurat pana la ora actuala au fost luati in evidenta scolara mai bine de 3700 de micuti. Cei care nu si-au inscris inca micutii la scoala indiferent ca este vorba de clasa pregatitoare sau clasa I o mai pot face intr-una din urmatoarele doua etape ce vor mai avea loc. Din experienta anilor trecuti reprezentantii Inspectoratului Scolar Sibiu sunt de parere ca inscrierile vor continua si dupa incheierea celor doua etape stabilite de lege. Si asta pentru ca vor fi parinti care cu siguranta se vor razgandi pe ultima suta de metri si vor dori sa isi dea copilul la scoala. Un singur lucru este cert. Niciun copil cu varsta de scoala nu va ramane neinscris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pelerinaje de sarbatori. Fortele de ordine la datorie

Pelerinajul de Florii si Marsul Invierii vor deveni traditie la Sibiu. Acesta este cel de-al doilea an cand manifestarile au loc. Pentru ca ele sa decurga ca la carte, este nevoie de o adevarata desfasurare de forte. Reprezentanti ai tuturor institutiilor care se ocupa de lege si ordine isi vor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro