Inalt demnitar pradat de hotii de buzunare la Sibiu

Centrul orasului s-a transformat in raiul hotilor de cand a inceput Festivalul International de Teatru de la Sibiu.  Intr-un singur weekend au fost raportate la politie 5 cazuri de furturi de portofele sau telefoane mobile. Printre pagubiti se numara si un inalt demnitar venit in vizita in orasul nostru.

Numarul furturilor din buzunare a explodat la Sibiu odata cu inceperea Festivalului International de Teatru. Hotii profita de multimea atenta la evenimentele culturale stradale si fac victime pe banda rulanta. Numai in acest weekend 5 persoane au depus  plangere la politie dupa ce au ramas fara bunurile pe care le aveau asupra lor.

Surse din cadrul anchetatorilor spun ca printre cei pagubiti se afla si Valery Kuzmin, Ambasadorul Rusiei la Bucuresti. Inaltul oficial a fost pradat de hoti in Piata Mare a orasului, in timp ce participa alaturi de sotie la un eveniment cultural. Diplomatului i-a fost furat portofelul din buzunarul de la piept al camasii. A ramas fara documente oficiale, sume in lei dar si in valuta.

Politistii incearca acum sa dea de urma infractorilor.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS