In „zbor” pe DN 14

Hila Ovidiu

Amenda usturatoare pentru un selimbarean. Omul a fost prins de radar cu o viteza de 182 de kilometri pe ora. Politistii rutieri spun ca vor continua actiunile pe viteza.

imagesGrabit sa ajunga acasa, soferul a ignorat semnele de limitare a vitezei si a calcat pedala de acceleratie pana la blana. A avut insa ghinion pentru ca a fost luat de radar. In momentul in care l-a susprins aparatul de masurare a vitezei acesta rula cu 182 de kilometri pe ora. Totul s-a petrecut pe drumul national 14 intre localitatile Seica Mare si Agarbiciu. In zona respectiva limitarea de viteza este de 70 de kilometri la ora. Asa s-a ales selimbareanul in varsta de 39 de ani cu o amenda de 945 de lei si permisul suspendat pentru urmatoarele 3 luni. Politistii rutieri spun ca vor sta la vanatoare de vitezomani si in zilele urmatoare. Actiunea are ca scop pe de-o parte constientizarea soferilor cu privire la riscurile la care se expun atunci cand calca prea tare pedala de acceleratie iar pe de alta parte si reducerea numarului de accidente rutiere produse din cauza vitezei. De la inceputul anului si pana la finele lunii iulie in judetul nostru din cauza vitezei s-au produs 20 de accidente rutiere grave. In urma acestora si-au pierdut viata 7 persoane si au fost grav ranite alte 27. Lor li se adauga 20 de accidente usoare in urma carora au necesitat ingrijiri medicale 41 de persoane. Statisticile politistilor au scos la iveala faptul ca viteza a fost principala cauza de producere a accidentelor rutiere in judetul nostru in acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

172 de asistenti personali pentru persoanele cu handicap

Mai bine de 170 de persoane cu handicap din municipiul Sibiu beneficiaza de asistent personal. Numarul maxim admis prin lege este de 180. De salariu si carte de munca pentru ingrihirea persoaelor cu handicap pot beneficia atat memrbi ai familiei cat si persoane specializate in domeniul asistentei sociale. Din cei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro