In vacanta, copiii se joaca la scoala

Hila Ovidiu

In timpul vacantei de vara, zeci de copii fracventeaza Centrul de Vacanta ce functioneaza in incinta Scoalii nr. 1 din Strand. Aici, indrumati de 10 animatori, copiii se joaca si se distreaza, dar in acelasi timp isi dezvolta anumite aptitudini absolut necesare la scoala.

Asa isi petrec vacanta de vara zeci de copii, care merg zilnic la Scoala Nr. 1 din Sibiu, pentru a lua parte la un program special coordonat de Asociatia “Ille et Villaine” din Sibiu. Centrul de Vacanta este locul unde cei mici se distreaza, se joaca si invata in acelasi timp. De ei se ocupa 10 animatori, in frunte cu Ronan, un francez indragostit de Romania. Tinerii animatori care se ocupa de copii sunt entuziasmati de daruirea si deschiderea de care dau dovada micutiiCei mai fericiti insa, sunt cei mici. Nici nu le pasa ca isi petrec vacanta la scoala, dimpotriva. Spun ca acasa oricul s-ar plictisi, dar macar asa, au ocazia sa se imprieteneasca cu ceilalti copii, sa se joace si sa invete lucruri noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alte lucrari stradale

Incep lucrarile pe inca 6 strazi. Majoritatea acestora sunt stradute secundare, aflate in diferite cartiere ale orasului. O parte dintre acestea vor fi inchise traficului pe perioada lucrarilor, in timp ce in alte zone se va interveni sub trafic. De asemenea pe alte 8 strazi societatea de gaz va interveni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro