In stare grava la spital dupa ce si-a infipt singur cutitul in piept

Hila Ovidiu

Un barbat a ajuns la spital dupa ce s-a injunghiat cu un cutit. Victima si a provovat rani atat de grave incat a fost necesar transportup la spitalul din Tg Mures. In cauza a fost deschis dosar penal.

Un barbat in varsta de 64 de ani a ajuns in stare grava mai intai la spitalul din Medias si apoi la cel din  Mures dupa ce si-a infipt singur de mai multe ori un cutit in piept. Politistii spun ca evenimentul s-a produs pe fondul consumului de alcool si ca barbatul nu a avut conflicte cu nimeni in ziua respectiva. In cauza a fost deschis totusi un dosar penal.

In urma injunghierii barbatul s-a ales cu rani grave in apropierea inimii si a plamanilor. Pentru transportul lui la Mures s-a cerut ajutorul unui elicopter SMURD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A inceput bacalaureatul de toamna!

A inceput bacalaureatul de toamna. 700 de candidati din tot judetul isi incearca norocul cu examenul de maturitate. Saptamana aceasta ae vor sustine probele scrise iar saptamana viitoare cele de competente. Cateva sute de elevi din tot judetul isi incearca in aceste zile norocul la cea de-a doua sesiune a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro