In prag de executare silita

Hila Ovidiu

In prag de executare silita pentru aproximativ 3200 de lei. Vorbim despre o femeie din Sibiu care dupa ani intregi in care s-a judecat cu asociatia de proprietari din care face parte se vede aproape aruncata in strada din propriul apartament. In timp ce pagubita sustine ca la mijloc e o intreaga mafie, executorul spune ca el nu face altceva decat sa puna in aplicare o sentinta judecatoreasca.

De mai bine de 3 ani de zile o femeie din Sibiu se judeca cu presedintele asociatiei de proprietari din care face parte. Motivul? Cel din urma nu ar vrea sa elibereze chitante pentru banii pe care oamenii ii platesc pentru apa, lumina si curatenie pe scara. Femeia s-a transformat intr-un adevarat detectiv in incercarea de a-si face dreptate. Au urmat 2 procese crunte. Unul castigat de catre femeie, iar celalalt de catre presedintele asociatiei.Dupa primul proces castigat femeia s-a  vazut din nou data in judecata. Aceasta era la momentul respectiv plecata din tara iar procesul s-a judecat in absenta ei. Rezultatul celui de-al doilea proces a fost o hotarare de executare silita. Femeia mai spune si ca are dovezi ca persoana cu care se judeca nu numai ca le umfla facturile dupa bubul plac dar nici macar nu are calitatea de presdinte de asociatie. Femeia acuza membrii asociatiei ca refuza sa semneze in carnetele de plata. Presedintele asociatiei de proprietari nu a fost de gasit. Executorul silit spune insa ca el isi face doar datoria si ca persoana in cauza este nevoita sa isi achite datoriile si sa plateasca si cheltuielile de judecata. Disperata femeia spune ca nu stie ce sa mai faca deoarece este convinsa ca si daca va plati situatia nu o sa se remedieze dat fiind faptul ca presedintele refuza sa taie chitante. In situatia in care nu isi va achita taxele fata de asociatie si cele considerate drept cheltuieli de judecata doamna va fi executata silit la mijlocul lunii viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Comandamentul de iarna la raport

Vine iarna!!! Meteorologii au reusit sa puna autoritatile locale in alerta cu privire potentialele ninsori din urmatoarele zile. La Prefectura luni dupa amiaza a avut loc prima sedinta extraordinara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. Pentru judetul nostru incepand din aceasta seara si pana in data de 11 decembrie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro