În perioada stării de urgență, se amână punerea în vânzare a biletelor FITS 2020

stiri redactie

Ca urmare a celor mai recente reglementări legislative și măsuri întreprinse de autoritățile publice centrale din România, respectiv starea de urgență instaurată până la data de 16 aprilie 2020, în contextul epidemiologic COVID-19, dorim să vă informăm că organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) sunt în permanentă legătură cu autoritățile locale și naționale în ceea ce privește evoluția situației. În perioada stării de urgență, se amână punerea în vânzarea a biletelor pentru ediția FITS 2020.
Sperăm ca întreg efortul autorităților și efortul individual, al fiecăruia dintre noi, de a respecta cu strictețe recomandările făcute de autorități, să contribuie la rezolvarea situației dificile actuale, pentru că siguranța și sănătatea tuturor sunt aspectele de care trebuie să ne îngrijim cu responsabilitate și prioritate în această perioadă.

„De douăzeci și șapte de ani Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu scrie istoria artelor spectacolului în Europa Centrală și de Est. Vremurile pe care le trăim redefinesc realitatea și viețile noastre, dar avem credința puternică și convingerea că normalitatea va triumfa și vom depăși această perioadă tulbure. Întreaga echipă a festivalului lucreză în continuare pentru pregătirea acestei ediții a festivalului și este în permanentă legătura atât cu autoritățile statului român cât și cu toți artiștii invitați la festival, dar la fel cum am menționat în repetate rânduri, de la debutul acestei situații epidemiologice, TNRS și FITS nu vor ezita să ia orice măsură necesară, recomandată de autorități, care să contribuie la reechilibrarea situației și mai ales la siguranța comunității. 
 
Avem speranța că toate măsurile luate de autorități și respectarea cu strictețe de către noi toți a recomandărilor oficiale, vor produce rezultatul pe care cu toții ni-l dorim. Pe durata stării de urgență instituite, suntem nevoiți să amânăm punerea în vânzare a biletelor. În lumina temei pe care FITS o propune publicului în acest an, Puterea de a crede / Empowered, vă îndemn să rămânem optimiști și uniți în dragostea pentru teatru, pentru artă, pentru frumos! Vă doresc tuturor sănătate și sper să ne putem revedea cu bine la Sibiu, pentru ca sub soarele de vară să ne bucurăm de miracolul teatrului și al tuturor artelor spectacolului.”
 Constantin Chiriac, Președinte FITS 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

3.000 DE ROMÂNI ŞI STRĂINI ŞI APROXIMATIV 800 DE AUTOVEHICULE AU INTRAT ÎN ŢARĂ, ÎN ACEASTĂ NOAPTE

În urma demersurilor efectuate de autoritățile române, în cursul acestei nopți și în această dimineață, Poliția de Frontieră a efectuatformalitățile de intrare în ţară pentru aproximativ 3.000 de cetățeni români și străini şi aproximativ 800 de autovehicule,sosite în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II. Polițiștii de frontieră au efectuat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro