In arest preventiv

Hila Ovidiu

Se fac primele arestari in dosarul infractiunilor informatice. un barbat de 31 de ani, membru al retelei care actiona la Sibiu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

indx

Incep arestarile in cazul retelei specializate pe infractiuni informatice destructurata de politisti saptamana trecuta la Sibiu. Primul retinut preventiv este un barbat de 31 de ani domiciliat in Valcea dar care isi desfasura activitatea pe teritoriul Sibiului. Barbatul este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat si frauda informatica in forma continuata. Acesta risca inchisoare de la 3 la 20 de ani. Reamintim faptul ca reteaua a activat in perioada ianuarie 2012-ianuarie 2014 si a actionat inseland in jur de 580 de persoane din Spania, Portugalia, Brazilia, Mexic sau Statele Unite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Municipalitatea cofinanteaza 89 de evenimente culturale

S-a incheiat prima etapa de depunere a proiectelor de pe agenda culturala, iar municipalitatea sibiana a decis si cine primeste finantare. A fost alocata suma de mai bine de 6 milioane de lei. Cei mai multi bani merg catre Media Music Awards. Cei mai multi bani merg in acest an […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro