In alerta toata noaptea

Hila Ovidiu

Iarna a revenit in forta. In doar cateva ore de precipitatii Sibiul a fost ingropat in zapada. Angajatii de la firmele de deszapezire au fost in teren toata noaptea pentru a se asigura ca orasul nu va fi blocat de nameti la primele ore ale diminetii de luni.

indxIar daca drumarilor nu avem ce sa le reprosam pentru ca si-au facut treaba de aceasta data, sibienilor le reamintim faptul ca daca nu isi curata trotuarele risca amenzi usturatoare. Data trecuta cand a nins, la inceputul lunii ianuarie, angajatii de la administrarea domeniului public au dat 8 amenzi numai in zona centrala. Politistii locali au fost cei care au impartit cele mai multe somatii. Acolo unde sibienii nu s-au conformat, oamenii legii au aplicat 19 amenzi a caror valoare a fost de aproape 5 mii de lei. Valoarea unei amenzi pentru persoane juridice este de pana la 350 de lei, iar cea pentru persoane fizice de pana la 200 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cei mai buni au castigat

Competitia sportiva din cadrul campaniei inchide ochii asupra drogurilor deschide i asupra sportului si-a desemnat castigatorii. Participantii de la cele 5 scoli au plecat acasa cu premii si dulciuri , dar mai cu seama cu o lectie de viata pe care nu o vor uita niciodata. Campania antidrog a inceput […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro