In afara oricarui pericol

Hila Ovidiu

7 din cele 10 femei insarcinate suspecte de rubeola pot sta linistite. In cazul lor, diagnosticul nu s-a confirmat. La nivel de judet insa in ceea ce priveste infectia avem inregistrate peste 500 de cazuri.

Dintre cele 10 femei insarcinate care asteptau rezultatul analizelor cu privire la rubeola 7 pot rasufla usurate pentru ca sunt in siguranta. La ora actuala mai sunt in lucru alte 3 probe. Per judet insa, ne laudam cu ghilimelele de rigoare cu mai bine de 500 de cazuri inregistrate de la inceputul anului si pana acum. Practic numai in luna martie au fost confirmate aproximativ 150 de imbolnaviri. Cei mai afectati de aceasta infectie au fost elevii de liceu. Cele mai multe cazuri le-a avut Colegiul Economic. Este vorba despre 85 de persoane infectate. Pe locul doi in topul bolnavilor a fost Colegiul Tehnic Independenta cu 55 de elevi imbolnaviti de rubeola si  LIA cu 36 de elevi contaminati. Cele mai putin cazuri s-au inregistrat la Grupul Scolar de Constructii si Arhitectura. Vorbim despre doar 8 cazuri. Chiar daca este o boala ce nu creaza de obicei probleme deosebite specialistii recomanda consultarea medicului de familie si chiar a medicului de boli infectioase dar mai cu seama evitarea automedicatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Oua si gaini mai putine

Sibienii nu mai au de unde cumpara oua. Si nu e de mirare daca ne gandim ca la ora actuala tot mai putini fermieri se ocupa cu cresterea gainilor. De vina pentru aceasta situatie sunt normele europene recent stabilite. Oamenii efectiv nu reusesc sa isi alinieze crescatoriile de pasari la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro