Impozitele sibienilor, indexate cu rata inflatiei

Sibienii vor plati mai mult la taxe si impozite incepand de anul viitor. Valoarea darilor catre stat va fi indexata cu rata inflatiei.

Anul viitor nu vine cu vesti bune pentru sibieni! Din cauza inflatiei care a tot crescut in ultimii ani oamenii vor fi nevoiti ca in 2020 sa scoata mai multi bani din portofel pentru plata taxelor si impozitelor. Noile tarife vor fi votate de catre consilierii sibieni in cursul acestei saptamani.

Pentru anul 2018 rata inflatiei a fost calculata la 4,6 % asa ca aceasta este cota cu care se vor indexa taxele si impozitele. Se vor pastra insa bonificatiile de 10% in cazul celor care achita integral in primele 3 luni ale anului sumele aferente impozitului pe cladiri, terenuri si mijloace de transport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ISU Sibiu, simulare de incendiu in Piata Unirii

Pregatirile pentru Summit au intrat in linie dreapta. Cei de la ISU fac exercitii de interventie la mai toate hotelurile unde vor fi cazati inalti demnitari. In cursul zilei de marti s-a simulat producerea unui incendiu la etajele superioare ale unui hotel din Piata Unirii. Pregatirile pentru Summitul din mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro