Iluminat public modern in 3 zone de blocuri ale orasului

Hila Ovidiu

Se modernizeaza iluminatul public in mai multe zone ale orasului! Municipalitatea a contractat deja 3 proiecte pentru diferite zone din cartierele de blocuri.

Reprezentantii municipalitatii spun ca lucrarile au inceput deja si ca vor fi gata in prima luna a anului viitor. In aceasta perioada constructorii se vor ocupa de inlocuirea retelei de alimentare cu energie electrica dar si de inclocuirea stalpilor si corpurilor de iluminat. Pe aleile dintre blocuri acestia vor avea o inaltime de maxim 5 metri si vor avea corpuri de iluminat de tip lampadar. Valoarea totala a investitiei este de 2,4 milioane de lei. In zona Stefan cel Mare-Broscarie vor fi instalati 83 de stalpi dotati cu echipamente de iluminat cu led. In Strand cablurile sunt deja instalate si urmeaza amplasarea a 100 de stalpi pe aleile dintre blocuri. Pe Aleea Selimbar si stradutele dintre aceasta si Rahovei au fost deja instalate cablurile si 42 de stalpi. Aici vor mai fi instalati inca 37 de stalpi stradali. Dupa incheierea tuturor lucrarilor se vor reface in zonele afectate atat carosabilul cat si trotuarele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spuneti NU improvizatiilor!!!

Nu folositi sisteme improvizate pentru incalzirea locuintei iar daca stati la casa si aveti soba, curatati cosul de evacuare a fumului. Sunt doar cateva dintre sfaturile pe care inspectorii ISU le ofera sibienilor pentru a preveni incendiile. Statisticile facute publice la nivel national de catre IGSU arata ca zilnic in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro