Ilie Carabulea este liber!!!

Hila Ovidiu

Omul de afaceri Ilie Carbulea este liber! El a plecat din penitenciarul Aiud. Dupa mai multe incercari, dar fara nici un rezultat, acestuia i s-a aprobat vineri, cererea de eliberare conditionata.

De vineri, Ilie Carabulea este liber. Instanta i-a admis cererea de eliberare conditionata cu care a putut parasi Penitenciarul Aiud. Dosarul a fost depus la Judecatoria Aiud pe data de 4 septembrie, iar instanta s-a pronuntat pe data de 5 septembrie, cand a fost admisa cererea depusa de avocatii omului de afaceri.Omul de afaceri a fost incarcerat pe 26 aprilie.  Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie l-au condamnat artunci la un an si jumatate de inchisoare cu executare, pentru infractiuni de coruptie. Ilie Carabulea a cerut intreruperea pedepsei invocand familia, si angajatii.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Aiud, cererea de eliberare condiţionata a fost facuta de catre comisia de specialitate pentru ca omul de afaceri, are mai mult de 60 de ani, si poate fi eliberat pentru buna purtare dupa ce executa doar o treime din pedeapsa. Aceasta  perioada care se calculeaza scazandu-se din pedeapsa atat zilele petrecute in inchisoare cat si cele in care acesta a muncit in penitenciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inapoi la munca

Durere mare in  mii de familii de romani. Concediul s-a terminat iar cei care muncesc in alte tari, isi iau in aceste zile ramas bun de la rude. Autocarele abia mai fac fata valului mare de calatori care misuna ca furnicile prin autogari. Din Sibiu de exemplu, in aceasta perioada […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro