Ilegal, în trafic

stiri redactie

La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 03,30, în municipiul Sibiu, pe Calea Dumbrăvii, polițiștii rutieri au observat un autoturism al cărui conducător auto a virat la stânga încălcând marcajul longitudinat continuu care separă sensurile de mers.

Autoturismul a fost oprit de către polițiști, care au constatat că la volan se afla un bărbat în vârstă de 35 de ani, din orașul Tălmaciu, dreptul de a conduce al șoferului fiind suspendat.

De asemenea, testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele tălmăceanului s-a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere având acest drept suspendat, iar cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

A refuzat recoltarea probelor biologice

La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 00,30, pe DJ 106, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus în afara localității Netuș de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Brădeni.

Rezultatul testării alcoolscopice a șoferului a fost de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 337 din Codul Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Revenire incendiu Mediaș.

Din primele cercetări reiese faptul că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric. În urma acestui eveniment, au fost afectate camerele de la parter, totalizând o suprafață de aproximativ 50 mp, elementele de mobilier și electrocasnice aflate în interior.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro